Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GEL LAKKOZÁS

ELŐNYE:
 1. természetes körömre jól tapad
 2. nem igényel komoly műkörmös előkészítést ( nail prep, primer, bonder, stb)
 3. elegendő, mint a lakkozásnál a köröm felületét bolyhozni  portalanítani és sav mantes primerrel zsírtalanítani.
 4. FONTOS TANÁCS! A körömre felkenéskor minden réteget le kell zárni a köröm végén a vágott végén ( természetesen az előkészítés során, itt is be kell kenni zsírtalanítóval)
 5. jól terül
 6. jól fed
 7. nem folyik, egyszerre 5 (4+1) ujjra is felkenhető
 8. rövid idő alatt köt 1 perc
 9. nem ragad
 10. fényesre köt
 11. nem kell fxálni
 12. a fedésére Leoldható fényzselét alkalmazzunk, mert így leoldható marad 
 13. tartós, 2 hétig is
 14. megoldás a manikűrösöknek a tartós lakkozási problémákra
 15. univerzális, több funkciós, mert felhasználható lakk és színes zselék helyett is
 16. takarékos, lágy, jól kenhető és mégis jó fedőképességű fedő zselé
 17. gépi csiszolás, reszelés nélkül könnyedén eltávolítható ( tippoldóval, mint ha lakkot mosnánk bedörzsöljük, majd bőrfeltoló kaparóval letoljuk)
 18. műköröm esetén, ha töltést még nem igényel könnyedén frissíthetjük a díszítést
 19. 2*9W os UV lámpát igényel a technológia.
 


MI IS AZ A GÉL-LAKK (gel-lac,lakkzselé,zselélakk)???

Egy teljesen új technológia, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb.3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra. Amikor már látszik a lenövés, akkor nem kell csiszolni, hanem teljesen egyszerűen le lehet oldani a gél-lakkot a körömről.
A GÉL-LAKKOT azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak műkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetőségük, azok is szeretik, akiknek nem volt türelmük a műkörömhöz (a GÉL-LAKK gyorsabb eljárás), és azok is nagyon szeretik, akik soha nem hordtak volna műkörmöt. A köröm kinézete lehet hasonló a műkörömhöz, vagy lehet olyan, mint a lakkozott köröm. Nincs megvastagodás, nincs magas C ív, az elegáns természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és persze erősebb tartása van a körömnek a zselé tartalom miatt, mint a hagyományos lakkokkal.
A kifejezetten gyenge körmű vendégeknek a GÉL-LAKK és easy off (leoldható körömerősítő zselé) kombinációval erősítem meg a körmét a tartós, gondmentes használat érdekében.
A GÉL-LAKKot lábkörmökre is kiválóan lehet alkalmazni! A hagyományos zselés körmöktől eltérően, szintén lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes viselet, hiszen vékonyabb a felület, nem nyomja a zárt cipő sem!
Így mindig friss, tökéletes díszítést viselhetünk kezünkön, lábunkon!!!